apa yang terlintas kat fikiran korang :)

assalamualaikum~ hye korang ~ sehat ? alhamdulillah... hari nih nak share ngan korang sumting about ape yg akan terlintas di fikiran korang bila korang tengok sesuatu gambar... ok before that, aq cuak nak dapat result esok... result untuk semester nih menaik ker menurun ker... aq pun tak tau.. hope korang doakan aq n kekawan aq dapat result yg cemerlang okey.. YA ALLAH SEMOGA KYRA AQILAH & KAWAN2NYA DAPAT RESULT YG CEMERLANG... amin.... eheeee ~ ok.. now look this pitcha :)




aper korang fikir ? pendrive right?? actually nama dye thumb drive :) pendrive tu adalah satu jenama same as kingston, kingmax, sandisk n etc .



now, korang sure akan ckp tupperware kn ? padahal tupperware tuh jenama bekas makanan yg bekualiti n famous di kalangan mak2 kita :)






okeyh, bila korang ingat air oren.. mesti korang akan ingt oren sunquick kan? sbb rasa dye.. fuhhhh ! tebaik!



this one ?? maggie right ? mesti bila korang lapar specially yg stay kat ostel tuh akan ckp "weyh, jom makan maggie" padahal mee segera yg korang makan tuh brand mamee, ruski or what else :)))


ok bye :)


writing for fun :)

2 comments:

  1. hehehe itu lah name nye strategi jualan yang berkesan.. :D

    btw goodluck!!!

    ReplyDelete